INKLUSIV DANSEWORKSHOP MED TOMOS YOUNG
INKLUSIV DANSEWORKSHOP MED TOMOS YOUNG

 

Sharrons Dansestudio invitere til en inklusiv danseworkshop sammen med Tomos Young lørdag 30.11 og søndag 1.12.

 

Workshop er egnet for alle som ønsker å danse uansett fysiske hemninger . Tomos har bred erfaring fra dans med handikappede og vil tilpasse workshop etter deltakernes behov.  Vi håper gjennom denne workshop å kunne nå ut til flere som ønsker å danse og vi har som mål å ha faste timer om det er behov for det i fremtiden. Vi vil ha med assistenter fra dansestudioet på workshop.

 

PRAKTISK INFO:

Timeplan :

LØRDAG 30.11 KL. 12.00 �" 14.00

SØNDAG 1.12 KL. 12.00 �" 14.00

Det vil være en visning av arbeidet som er jobbet med for familien på slutten av  workshop på søndag.

 

Lokaler: Vi holder til i Dronningensgate 30, 4610 Kristiansand. (tidl Norges bank). Vi har for tiden ikke handikapp toalett dessverre. (Dette er under planlegging.) Men det er rampe inn til lokalene.

 

Pris: 300,- pr deltaker.

Påmelding via https://sha-booking-v2.appspot.com

Kurs nr : 083

 

LITT OM TOMOS

Tomos er født i Storbritannia og oppvokst i Frankrike. Etter å ha fullført sin Baccalaureat, begynte han på Doreen Bird College i London hvor han utdannet seg til en BA i dans og musikkteater. Han begynte så i Labans postgraduate danse kompani ’ Transitions ’ .

 

Tomos meldte seg inn i det inkluderende danseselskapet Stopgap dance Company, og begynte å utvikle sine ferdigheter innen inkluderende praksis; først som danser og deretter som lærer og koreograf.  Han har turnert med forestilling "Utstilling" laget av Stopgap medlemmer.  Arbeidet i kompaniet gjorde det mulig for teaterkunst å være tilgjengelig og inkluderende for alle funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede.

 

Ellers har Tomos  jobbet med koreografer som David Fielding, Leda Franklin, Scarlet Perdereau, blant andre og kompanier som Non such dance, Interdigitalis.

 

Tomos har koreografert og  utviklet arbeid for det inkluderende dansekompaniet InterDanse i Frankrike.

 

I Norge har Tomos jobbetved Haugesund Teater om Amanda-tiden Haugesund og Helter, det Oslo-baserte selskapet Kari Hoaas ’‘ ‘On the desperate edge of now’’.

I Kristiansand er han tilknyttet Kilden Teater og Konserthus, og har spillt rolle som Terje Vigen i Fjæreheia samt danser i Peer Gynt, Gutta i Juletrehuset, Lik go Del, Fruen fra havet og Kristiansand nå.

 

 

 

 

2019 © Sharrons Dansestudio Nettsiden er levert av Dog&Bone