KLASSISK BALLET


Dette tilbudet er for elevene fra 5 år og oppover. Partiene deles inn i grader fra Pre-primary til grad 8, og Intermediate foundation til advanced 2. Vi har også egne grupper for voksen ballett for både nybegynner og videregående nivå.

Elevene studere pensum til Royal Academy of Dance (RAD)  Royal Academy of Dance (RAD).

Alle elevene fra Primary og oppover for et tilbud om å ta eksamen i regi av RAD. Eksamen er ikke obligatorisk for å kunne fortsetter til neste grad. RAD pensum brukes over hele verden i både privat og offentlig skoler.

Fra pre-primary til grad 2 trener elevene en gang i uken, dette økes til to ganger når de skal opp til eksamen. Fra grad 3 trener alle to ganger i uken. Fra grad 5/6 begynner vi med pre tåspiss som lede til Intermediate Foundation. Det er i denne grad at tåspiss introduseres som en del av pensumet.

Sharrons Dansestudio bruker kun kvalifisert RAD pedagoger i ballettundervisning av pensumet. Sharron har over 30 års erfaring av å sende opp elevene til ballett eksamener og har vært registrert pedagog hos RAD siden 1988. Hun har også jobbet som tutor (veileder) og mentor for RAD sin pedagogiske utdanning "Certificate in Ballet Teaching studies" (CBTS). Stina har sin RAD utdanning fra The college ved Royal Academy of Dance i London hvor hun fullførte sin pedagog utdanning i tillegg til sin LRAD.


TA KONTAKT FOR INFORMASJON OM TIMEPLANEN FOR KLASSISK
PEDAGOGER: SHARRON , STINA, DIOGO (fri klasser),KLASSISK BALLETT: håret må være oppsatt. Fra grad 3 i tutt.

Pre Primary: GYMDRAKT ELLER BALLETTDRAKT UTEN SKJØRT, GYMSOKKER eller balletsko

Primary: Drakt og ballettsko. Turkis til eksamen

Grad 1 +2: Drakt, ballettsko og karaktersko. Til eksamen: lys blå drakt, karaktersko og skjørt.

Grad 3,4,5: Drakt, tricot, ballettsko og karaktersko. Til eksamen: rød drakt, karaktersko og skjørt

Grad 6 og oppover: drakt og tricot, ballettsko, karaktersko.

Klassisk voksen: tøy som er lett å bevege seg i og ballettsko.

 2020 © Sharrons Dansestudio